ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ (cafe bar – coffeeshop)
Ψάχνεις για καφετέρια, cafe bar – coffeeshop επαγγελματικό εξοπλισμό; Γνωρίζεις για το νέο αυτόματο δοσομετρητή λευκής και καστανής ζάχαρης JUST;
Είναι ένας καινοτόμος επαγγελματικός εξοπλισμός καφετέριας (cafe bar – coffeeshop) που αναβαθμίζει τη βιομηχανία του καφέ και που αλλάζει συνήθειες στο παρασκευαστικό κομμάτι, αντικαθιστώντας το χειροκίνητο με αυτοματοποίηση, συμβαδίζοντας με την εξέλιξη της εποχής μας και οπωσδήποτε ικανοποιώντας την πλειοψηφία των καταναλωτών που πίνουν τον καφέ τους με ζάχαρη.
Γιατί όμως έχει τόση σημασία η σωστή και σταθερή δοσολογία της ζάχαρης στον καφέ;
1. Γιατί όταν είναι αποτυχημένη, ο καταναλωτής του καφέ δεν ικανοποιείται.
2. Γιατί ο καταναλωτής έχει κουραστεί από την ανομοιομορφία του καφέ που του σερβίρουν επί σειρά ετών. Barista με Barista και μαγαζί με μαγαζί, βάρδια με βάρδια…άλλος καφές! Τα ξέρεις…
3. Γιατί αν επαναλαμβάνεται η αστοχία της δοσολογίας ζάχαρης, ο πελάτης θα δυσαρεστηθεί και θα διακόψει την προτίμηση του στο κατάστημα.
4. Γιατί με την αστάθεια στο τελικό προϊόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παροχή υψηλής ποιότητας καφέ.
5. Γιατί όταν έχεις σωστή και σταθερή δοσολογία της ζάχαρης στον καφέ, κερδίζεις έσοδα. Κερδίζεις νέους ικανοποιημένους πελάτες.
6. Γιατί η πλειοψηφία των καταναλωτών καφέ στην Ελλάδα πίνουν τον καφέ τους, με ζάχαρη-έστω και με λίγη, και αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει για κανέναν λόγο να υποτιμηθεί.
7. Γιατί είναι κρίμα, να επενδύονται τόσα πολλά χρήματα σε εσπρεσσομηχανές, χαρμάνια καφέ, φίλτρα νερού, κάποιον άλλον επαγγελματικό εξοπλισμό καφετέριας (cafe bar – coffeeshop), εκπαίδευση προσωπικού κ.α. και όταν ο πελάτης παραγγείλει ένα FREDDO ESPRESSO ΜΕΤΡΙΟ που είναι αναμφίβολα το best seller σε όλα τα καταστήματα, τότε να του σερβίρουν έναν με ολίγη ή έναν προς το γλυκό…διότι ο καφές αυτός σίγουρα δεν θα τον ικανοποιήσει.
8. Γιατί οι περισσότεροι καταναλωτές πίνοντας καφέ, δεν αντιλαμβάνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε καφέ, πχ σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, φρούτα κλπ. Απλά γεύονται έναν πετυχημένο ή αποτυχημένο καφέ, όπου η ζάχαρη παίζει σημαντικότατο ρόλο.
9. Γιατί πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο μεγάλο κοινό που προτιμάνε τον καφέ τους με ζάχαρη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν σωστά.
10. Γιατί σεβόμαστε την πρώτη ύλη και τον καφέ που δημιουργούμε και θέλουμε να βγει σωστά και με σταθερότητα στο αγοραστικό μας κοινό.
Για αυτούς τους παραπάνω και πολλούς άλλους λόγους, η σωστή και σταθερή δόση ζάχαρης στον κάθε καφέ έχει αξία και οι αυτόματοι δοσομετρητές ζάχαρης της JUST SOLUTIONS είναι ο καινοτόμος επαγγελματικός εξοπλισμός καφετέριας (cafe bar – coffeeshop) που μπορεί να διασφαλίσει μία συνολική αναβάθμιση των Coffee Shop.
Φυσικά όλοι οι εξοπλισμοί έχουν την αξία τους, αλλά δεδομένου ότι η πλειοψηφία των καφέδων προτιμώνται με ζάχαρη, προκύπτει ότι η σωστή και σταθερή δοσολογία ζάχαρης διασφαλίζει έναν σωστό σερβιρισμένο καφέ.
Όλο αυτό γίνεται καλύτερα αντιληπτό με το παρακάτω παράδειγμα:
Ας υποθέσουμε ότι ένας πελάτης παραγγείλει ένα freddo espresso μέτριο σε ένα κατάστημα που σερβίρει καφέ. Ας υποθέσουμε ότι το κατάστημα αυτό έχει προσέξει γενικότερα τον εξοπλισμό παρασκευής καφέδων με καλής ποιότητας και σύγχρονα εργαλεία. Παράλληλα ας δεχτούμε ότι έχει ένα καλής ποιότητας χαρμάνι εσπρέσο. Τέλος ας θεωρήσουμε δεδομένο-αν και δυστυχώς δεν είναι-ότι ο barista που θα ετοιμάσει το freddo espresso μέτριο, είναι άρτια εκπαιδευμένος. Όλα βολικά δηλαδή!
Αν όμως τελικά ο πελάτης πάρει ένα freddo espresso ‘με ολίγη’, ή ένα freddo espresso ‘προς το γλυκό’ και όχι μέτριο όπως το ζήτησε, θα ικανοποιηθεί; Θα μείνει ευχαριστημένος αν σήμερα το πάρει ‘προς το γλυκό’, αύριο ‘μέτριο’ και μεθαύριο ‘με ολίγη’; Προφανώς και δεν θα μείνει ευχαριστημένος, άσχετα με το αν το κατάστημα αυτό έχει καλή εσπρέσο-μηχανή, μύλο άλεσης καφέ, καλά φίλτρα νερού και τα λοιπά.
Καταλήγουμε, ότι στο σημείο που έχουν φτάσει οι υπηρεσίες του σημερινού Café-Bar -Coffeeshop, ο μέσος πελάτης/καταναλωτής καφέ έχει υψηλές απαιτήσεις και ο επαγγελματικός εξοπλισμός πέρα από τα γνωστά μηχανήματα θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει έναν αυτόματο δοσομετρητή ζάχαρης JUST για να παρέχει σταθερές δόσεις ζάχαρης….με αποτέλεσμα σταθερή γεύση καφέ!
Μέχρι τώρα που δεν το ήξερες, δεν πειράζει!
Τώρα όμως που γνωρίζεις, θα αφήσεις στην τύχη τον παράγοντα που επηρεάζει τη γεύση του καφέ και την πελατεία σου;
Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε τους τρόπους απόκτησης του καινοτόμου δοσομετρητή ζάχαρης JUST!