JUST SOLUTIONS

LOGO-JUST-SOLUTIONS

Στην εταιρία JUST SOLUTIONS εμπνεόμαστε από τον καφέ και δημιουργούμε καινοτομίες. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επαγγελματικό εξοπλισμό, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους επιχειρηματίες, αλλά και την αναβάθμιση της γεύσης του καφέ που απολαμβάνουμε όλοι.  

Κάθε μηχανή JUST είναι αποτέλεσμα πολύπλευρης έρευνας και συνεχών δοκιμών μιας δυνατής ομάδας επιστημόνων και τεχνικών, που εργάζονται με αφοσίωση για να δημιουργήσουν άψογες κατασκευαστικά μηχανές, με καινοτόμο λειτουργία και σχεδιασμό αιχμής.

Η εταιρία μας αναπτύσσει και εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της, επενδύοντας στην έρευνα και την τεχνολογία. Η διαρκής και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας, αποτελεί για εμάς φιλοσοφία και έναυσμα εξέλιξης, ώστε να μπορούμε να τους παρέχουμε πάντα αυτό που πραγματικά χρειάζονται, και να κερδίζουν και οι ίδιοι και οι πελάτες τους.

Όραμά μας είναι να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του καφέ, εξαλείφοντας τα λάθη που επηρεάζουν την απόλαυσή του και συστηματοποιώντας τον άριστο τρόπο παραγωγής του, δημιουργώντας συγχρόνως νέες δυνατότητες στο χώρο του καφέ και της εστίασης.

Σχεδιασμός

Οι καινοτόμες μηχανές της JUST SOLUTIONS σχεδιάστηκαν από καταξιωμένους επαγγελματίες ώστε να ενσωματώνουν άψογα χαρακτηριστικά εργονομίας και σύγχρονου design.

Οι μηχανές της JUST SOLUTIONS είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και ανταποκρίνονται σε απαιτητική, καθημερινή χρήση, ενώ η επιλογή στα μεγέθη τους, τις καθιστά εύχρηστες και κατάλληλες για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.
Με μίνιμαλ δομή και κομψές διχρωμίες, χαρίζουν στυλ και αναβαθμίζουν αισθητικά όλους τους χώρους.

Χαρακτηριστικά

Παγκόσμια καινοτομία, με αναγνωρισμένη τεχνική πρωτοτυπία και μηχανική αρτιότητα, οι συσκευές JUST καταργούν το κουτάλι και δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της κακής αναλογίας ζάχαρης σε κάθε καφέ, αλλά και στα λάθη που οφείλονται στον παρασκευαστή.

Με τη σταθεροποίηση των δόσεων, δίνουν απόλυτο έλεγχο στο τελικό προϊόν, προσφέροντας σταθερή ποιότητα στον καταναλωτή, ευκολία και ταχύτητα στην παραγωγή και οικονομία πρώτων υλών στην επιχείρηση.

Το λειτουργικό τους σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του μέσου παρασκευαστή και δοκιμάστηκε επί μήνες σερβίροντας εκατομμύρια καφέδες, με στόχο το τρίπτυχο :
ακρίβεια – ταχύτητα – αξιοπιστία.

ΜΙΝΙ-Standard-04

Οι συσκευές JUST εξασφαλίζουν:

Η μοναδικότητα των μηχανών μας, σχεδιασμένες για τις ανάγκες του επαγγελματία, σε συνδυασμό με τα προτερήματα που διαθέτουν, τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για την επιχείρηση σας.

Γρήγορη απόσβεση αγοράς

Βελτιωμένες επιδόσεις, ικανοποιημένοι καταναλωτές και περισσότεροι πελάτες ισοδυναμούν με σίγουρη απόδοση κέρδους.

Σταθερή ποιότητα

Βελτιώνουν και σταθεροποιούν το τελικό προϊόν, δίνοντας την ιδανική γεύση, κάθε φορά.

Εύκολη χρήση

Ένα εύχρηστο και απόλυτα λειτουργικό control panel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, καθιστώντας περιττή την εκπαίδευση του προσωπικού και εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα παραγωγή.

Μεγαλύτερη ταχύτητα

Υποστηρίζουν τη συστηματοποιημένη και χωρίς λάθη παραγωγή, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών.

Πρακτικό γέμισμα

Χάρη στο φαρδύ στόμιο της χοάνης, το γέμισμα των πρώτων υλών γίνεται απλά και εύκολα, ενώ η χωρητικότητά του δοχείου εξασφαλίζει τη μακρά διάρκεια χρήσης, απαλλάσσοντας την παραγωγή από συχνές διακοπές.

Εύκολο καθάρισμα

Κατασκευασμένες από ειδικά υλικά και με αποσπώμενα εξαρτήματα, καθαρίζονται απλά, γρήγορα και χωρίς κίνδυνο φθοράς.

Our Experience

Vestibulum semper pharetra. Curabitur cursus sapien sed porta dapibus.
Lorem ipsum – dolor quis ex mattis, euismod mauris eget, scelerisque sapien. Quisque semper malesuada ipsum!

Web development - 10 years
Design - 8 years
Photography - 6 years
Video Production - 5 years
Marketing - 2 years
bg-personal-creative
7-bg-15

Our Company In Numbers

Lorem dolor sit glavrida amet. Vestibulum semper sed magna arcu eget nisi mattis lacinia sit sem pretium congue. Fusce eget arcu eget nisi mattis lacinia sit amet at sem. Quisque ornare lorem ipsum pharetra.

7
Years in business
14
Top professionals
5
Industry awards
90 +
Projects done
40 +
Returning customers
27
Scientific articles

Social Media: