1. Single type
2. Double type
Χρήση λευκής ζάχαρης στο μπουφέ σας.
Για περιπτώσεις καστανής ζάχαρης ο πελάτης θα απευθύνεται στο προσωπικό σας.
Χρήση λευκής αλλά και καστανής ζάχαρης στο μπουφέ σας.
Τα στικ ζάχαρης που χρησιμοποιούνται στους μπουφέδες είναι 4 φορές πιο ακριβά από την χύμα ζάχαρη.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με βάση το μοντέλο που δουλεύουν τα ξενοδοχεία, τα στικ ζάχαρης.
Στην παρακάτω φόρμα, συμπληρώνοντας τα μπλε πεδία θα δείτε πόσο γρήγορα θα κάνετε απόσβεση.
Δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας, και θα αποστείλουμε στο email που θα πληκτρολογίσετε το αρχείο υπολογισμού της απόσβεσης.