Eάν δεν πίνεις σκέτο καφέ, ο μόνος τρόπος για να τον απολαμβάνεις πραγματικά-πέρα από τα βασικά, είναι να έχει κάθε φορά τη σωστή δοσολογία ζάχαρης! Και όταν η ζάχαρη είναι στη ποσότητα που εσύ επιθυμείς, αυτό φαίνεται στα μάτια σου!
Ο νέος εξοπλισμός καφετέριας – Αυτόματος Δοσομετρητής Ζάχαρης JUST, λύνει αυτό το πρόβλημα!
Η δοσολογία ζάχαρης στον καφέ παρέχεται πλέον αυτόματα, με απλό, γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο, δημιουργώντας κέρδη & οφέλη στις επιχειρήσεις καφέ αλλά παρέχοντας σταθερή γεύση καφέ σε όλους τους καταναλωτές.
Εμπειρικά γνωρίζουμε ότι ο κάθε καταναλωτής, έχει μια ειδική προτίμηση στην δοσολογία ζάχαρης στον καφέ που επιθυμεί και μόνο σε αυτό το σημείο απολαμβάνει πραγματικά τον καφέ του.
Μέχρι σήμερα ακόμα και να υπήρχε σταθερότητα στο μοντέλο μέτριο-γλυκό(που διαφέρει από barista σε barista και από κατάστημα σε κατάστημα), μιλάμε για δύο κλίμακες γλυκύτητας που ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν το 36% των προτιμήσεων.
Το 8% πίνουν τον καφέ τους σκέτο και το υπόλοιπο 56% του δείγματος προτιμάει άλλη δοσολογία ζάχαρης στον καφέ τους, απλά δεν μπορεί να το εκφράσει και να εξυπηρετηθεί.
Συμβιβασμός στη δοσολογία ζάχαρης στον καφέ που πίνουμε χωρίς διαμαρτυρία (υπότιτλος)
Το 72% των καταναλωτών καφέ συμβιβάζεται με τον καφέ που πίνει, αλλά συμβιβάζεται και το 36% του μέτριου-γλυκού, καθώς δεν πίνουν σταθερά μέτριο-γλυκό για τους λόγους ανομοιομορφίας που υπάρχουν στα καταστήματα.
Άλλωστε όταν 1 στους 3 διαμαρτύρονται (33%) για τη δοσολογία ζάχαρης στον καφέ τους, είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει τους επιχειρηματίες και να το λύσουν με έναν επαγγελματικό εξοπλισμό, τον αυτόματο δοσομετρητή ζάχαρης JUST!
√Σταθερή δοσολογία ζάχαρης στον καφέ. Σταθερή γεύση καφέ!